WEB DESIGN

Biznesi juaj ende nuk e ka një Website?!

Nëse mendoni se ka ardhur koha për një ndryshim në biznesin tuaj, nisni me një website.

Me mënyrat tona inovative dhe idetë tuaja unike mund të krijojmë diçka të veçantë!

WEB DESIGN

Biznesi juaj ende nuk e ka një Website?!

Ka ardhur koha për një ndryshim në biznesin tuaj?

Nisni me një Website!

Me mënyrat tona inovative dhe idetë tuaja unike mund të krijojmë diçka të veçantë!

ZHVILLIMI I APLIKACIONEVE MOBILE

Keni nevojë për një aplikacion mobile profesional për biznesin tuaj?

Ne mund të jemi dora juaj e djathtë në transformimin tuaj dixhital, në mënyrë që ta çoni praninë tuaj në internet në nivelin tjetër!

GRAPHIC DESIGN

Të krijosh një përshtypje të parë, të mirë është thelbësore për çdo biznes.

Kjo është arsyeja pse ne duam të përfaqësojmë markën tuaj dhe t’i japim kompanisë suaj një markë tërheqëse për t’ju vendosur përpara konkurrentëve tuaj. Nga logot deri tek shtypja e punës deri tek paketimi, ne ofrojmë punë të frymëzuar, efektive, inteligjente për markën tuaj.

LOGO DESIGN

Çdo biznes ka nevojë për një Logo unike për të përfaqësuar Markën tuaj dhe për të zënë vizualisht një hapësirë në kujtesën e tyre të Klientëve. Ky quhet Ndërgjegjësimi i Markës, dhe Logot janë hapi i parë.

MOBILE
APP DEVELOPMENT

Untitled-2

Keni nevojë për një aplikacion mobile profesional për biznesin tuaj?

Ne mund të jemi dora juaj e djathtë në transformimin tuaj dixhital, në mënyrë që ta çoni prezencën tuaj online në nivelin tjetër!

GRAPHIC DESIGN

Të krijosh një përshtypje të parë, të mirë është thelbësore për çdo biznes. 

Kjo është arsyeja pse ne duam të përfaqësojmë markën tuaj dhe t’i japim kompanisë suaj një markë tërheqëse për t’ju vendosur përpara konkurrentëve tuaj. Nga logot deri tek shtypja e punës deri tek paketimi, ne ofrojmë punë të frymëzuar, efektive, inteligjente për markën tuaj.

MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Ne jemi unik!

Ne ju mundësojmë të:

  • Rriteni dhe angazhoheni me audiencën tuaj
  • Përforconi përpjekjet tuaja në mediat sociale
  • Rritjen e peshës së fjalës

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

We are unique, socially speaking.

We can: 

  • Grow and engage with your audience
  • Amplify your social media efforts
  • Get your content in front of the right audience
  • Increase Word of Mouth

EMAIL MARKETING

Jeni në kërkim të një metode të re marketingu për biznesin tuaj?

Email marketing i’u ndihmon të rekrutoni klientë të rinj dhe të qëndroni në kontakt të vazhdueshëm me klientët tuaj aktual!

EMAIL MARKETING

Jeni në kërkim të një metode të re marketingu për biznesin tuaj?

Email marketing i’u ndihmon të rekrutoni klientë të rinj dhe të qëndroni në kontakt të vazhdueshëm me klientët tuaj aktual!