KUSH JEMI?!

Nouvique ofron shërbime si: Website design, Marketing në Rrjete Sociale, SEO, Fushata Marketingu, Google Ads dhe shërbimin e Graphic Design.

Ne dëshirojmë të krijojmë diçka që bën më shumë sesa thjesht të duket bukur në ekran!

Misioni

Sigurimi i mënyrave të reja dhe unike për të ndihmuar bizneset të rriten.

Vizioni

Sjellja e përvojës më të mirë për klientët tanë përmes programeve dhe shërbimeve tona inovative.

Vlerat

Pasioni, Cilësia, Besueshmëria, Fleksibiliteti.

Nouvique

Nouvique Tech është agjensi marketingu e themeluar në vitin 2017.

Ne jemi një ekip zhvilluesish, designer-ash dhe konsulentë marketingu që jemi të apasionuar pas asaj që bëjmë.

Motivimi ynë është bashkëpunimi dhe shpirti i ekipit. Momentalisht ne numërojmë klientë të cilët i përkasin industrive të ndryshme duke përfshirë Financë, Pasuri të paluajtshme, Prodhim, Shërbime profesionale, Shitje, Shëndetësi, Modë, Transport etj.

Ne besojmë në metoda inovative dhe unike për të ndihmuar bizneset të rriten. Fleksibiliteti ynë, na ndihmin të arrijmë kërkesat komplekse të klientëve. Ne i ndihmojmë klientët duke ofruar zgjidhjen e duhur, teknike dhe kreative.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë bizneset të marrin rrugën e duhur që prej ditës së parë!

Nouvique

Nouvique Tech është agjensi marketingu e themeluar në vitin 2017.

Ne jemi një ekip zhvilluesish, designer-ash dhe konsulentë marketingu që jemi të apasionuar pas asaj që bëjmë.

Motivimi ynë është bashkëpunimi dhe shpirti i ekipit. Momentalisht ne numërojmë klientë të cilët i përkasin industrive të ndryshme duke përfshirë Financë, Pasuri të paluajtshme, Prodhim, Shërbime profesionale, Shitje, Shëndetësi, Modë, Transport etj.

Ne besojmë në metoda inovative dhe unike për të ndihmuar bizneset të rriten. Fleksibiliteti ynë, na ndihmin të arrijmë kërkesat komplekse të klientëve. Ne i ndihmojmë klientët duke ofruar zgjidhjen e duhur, teknike dhe kreative.

Qëllimi ynë është të ndihmojmë bizneset të marrin rrugën e duhur që prej ditës së parë!