Bizneset që na besuan

Puna jonë është faktori ynë motivues, ndaj e ndajmë me ju!

Bizneset që na besuan

Puna jonë është faktori ynë motivues, ndaj e ndajmë me ju!

Iron Works Group

Kompani ndërtimi

JPhoneShop

E-commerce

Replata Foundation

E-commerce

Replata Foundation

Organizate bamirësie 

Albuji

Social Media Management 

Albuji

Social Media Management 

Tropikal

Packaging Design 

Car Companion App

Aplikacion Mobile për shitjen dhe dhënien me qera të makinave 

Car Companion App

Aplikacion Mobile për shitjen dhe dhënien me qera të makinave 

Fun Food Albania

Logo Design and Branding 

 

Fun Food Albania

Distributor i sektorit “Fun”

Web Design & Development 

Fun Food Albania

Distributor i sektorit “Fun”

Web Design & Development 

Zio Peppe

Rrjet Pizzerie 

 

Vito Mandola

Web Development

Personal Professional Website

Vito Mandola

Web Development

Personal Professional Website

Dental Tirana

Web Development

Klinikë Dentare

Dada Resto Lounge

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Fotografi Profesionale, Krijim Kontenti, Menaxhim Postimesh

Dada Resto Lounge

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Fotografi Profesionale, Krijim Kontenti, Menaxhim Postimesh

Dada Resto Lounge

Restaurant & Lounge

Web Design

Dada Resto Lounge

Restaurant & Lounge

Logo Design

Dada Resto Lounge

Restaurant & Lounge

Logo Design

Inluminent Foundation

Organizatë pa fitime, Web Development

Sistem dhurimi

Tirana Health Clinic

Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Fotografi Profesionale, Graphic Design, Krijim Kontenti, Marketing

Tirana Health Clinic

Menaxhim i Rrjeteve Sociale

Fotografi Profesionale, Graphic Design, Krijim Kontenti, Marketing

Inluminent Foundation

Fondacion Bamirësie

My Print

Kompani reklamash

My Print

Kompani reklamash

Astra Aspera Foundation

Non profit Foundation

Sistem dhurimi

Trading Garage

Projekt Outsourcing

Ankand për shitjen e Makinave online.

Trading Garage

Projekt Outsourcing

Ankand për shitjen e Makinave online.

Tirana Dental Clinc

Social Media Management

Professional Photography, Graphic Design

Tirana Dental Clinc

Social Media Management

Professional Photography, Graphic Design

Family Dental Clinic

Social Media Management

Professional Photography, Graphic Design

Family Dental Clinic

Social Media Management

Professional Photography, Graphic Design

Pizza Della Mamma

Sistem porositjeje online

E-commerce 

Zeroline Kekereyemis

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Zeroline Kekereyemis

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Collagen Albania

Menaxhim Rrjetesh Sociale

Family Dental Clinic & Lab

Klinikë dentare & laborator

Family Dental Clinic & Lab

Klnikë dentare & laborator

ZeroLine Kekreyemis

Distributor zyrtar i produktit Kekreyemis

E-commerce

Florian Shpk

Distributor Zyrtar i Gorenje

Social Media Management

Florian Shpk

Distributor Zyrtar i Gorenje

Social Media Management

Matcha Tea Albania

Produkt Website | Çaj dobësimi

E-commerce

Fix Your Phones

Shitës dhe Servis Telefonash

E-commerce

Fix Your Phones

Shitës & Servis Telefonash

E-commerce

Amis Sh.p.k

Furnitorë për pajisje të sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes
E-commerce

Tirana Bespoke

Menaxhim rrjetesh sociale

Tirana Bespoke

Menaxhim rrjetesh sociale

Angjo Decoration

Punime dhe prodhime hekuri  
E-commerce

Ftiness World Albania

Pajisje Fitness Profesionale
E-commerce | Dyqan Virtual

Ftiness World Albania

Pajisje Fitness Profesionale
E-commerce | Dyqan Virtual

Saimiri-f

Fabrikë prodhimi & Furnizues

Angjo Decoration

Logo Design

Angjo Decoration

Dizenjim Logoje

Agjensia e Udhëtimeve Perla

Agjensi Udhëtimi

Sistemi rezervimi

Agjensi Perla

Agjensi Udhëtimi

Sistemi rezervimi

Olimpo Real Estate

Imobiliare & Shërbime Financiare

Olimpo Real Estate

Imobiliare & Shërbime Financiare

Tirana Bespoke

Sartori Bespoke

Pinky Collection

Dyqan Virtual

Pinky Collection

Shitje në Internet

Real Home

Agjensi Imobiliare

Albanian Dental Tourism

Klinikë Dentare

Albanian Dental Tourism

Turizëm Dentar

Mirabol Finance

Shërbime Financiare

Gentleman Clothing Store

Menaxhim i rrjeteve sociale

Replata Finance

Agjensi Imobiliare & Shërbime Financiare

Sistem Rezervimi

Replata Finance

Agjensi Imobiliare

Sistem Rezervimi

Ladies' Garden

Logo Design

Ladies' Garden

Dizenjim Logoje

iClear

Laborator Mjekësor

Dyqan Virtual

iClear

Laborator Mjekësor

Dyqan Virtual

Klinka "Rident"

Klinikë Dentare

Menaxhim i Medias Sociale

AB Tech Electronics

Dyqan Virtual

iDental

Klinikë Dentare

iDental

Klinikë Dentare

TriDont

Klinikë Dentare

TriDont

Klinikë Dentare

Laboratori "ALK"

Laborator Mjekësor

Laboratori "ALK"

Laborator Mjekësor

Klinika Bakaj

Klinikë Mjekësore

Klinika Bakaj

Klinikë Mjekësore

Dita Perfekte Events

Agjensi Eventesh

Dita Perfekte Events

Agjensi Eventesh

Euro Graphic

Prodhim Tabelash

Dyqan Virtual

Euro Graphic

Prodhim Tabelash

Dyqan Virtual

Electronic Ticket

Agjensi Udhëtimesh

Sistem Rezervimi

Electronic Ticket

Agjensi Udhëtimesh

Sistem Rezervimi

Social Check

Dyqan Virtual

Social Check

Dyqan Virtual

Buy IT

Dyqan Virtual

Buy IT

Dyqan Virtual

Universal Shoes

Dyqan Virtual

Universal Shoes

Dyqan Virtual

Dao Fashion

Dyqan Virtual

Dao Fashion

Dyqan Virtual

Watches Leader

Dyqan Virtual

Watches Leader

Dyqan Virtual

Beauty Store

Dyqan Virtual

Opinion Post

BLOG

CoolerCBD

Dyqan Virtual

CoolerCBD

Dyqan Virtual