Kompania e Marketingut që keni qenë duke kërkuar është përpara jush!

Jeni duke kërkuar të bëni ndryshime në Marketingun e Biznesit tuaj?

Kompania e Marketingut që keni qenë duke kërkuar është përpara jush!

Jeni duke kërkuar të bëni ndryshime në Marketingun e Biznesit tuaj?

Web Design

Ne krijojm faqe web-i të veçanta ,të personalizuara dhe responsive që funksionojne në çdo lloj pajisje: desktop, laptop dhe celular.

Web Development

Ne krijojmë faqe web-i vizualisht mahnitëse nëse keni nevojë për  sisteme rezervimi / menaxhimi ose dyqane virtuale.
Ne jemi zgjedhja e duhur!

Mobile App Development

Rrisni arritjen e Biznesit tuaj, duke shtuar një Aplikacion Mobile si aset, krijoni kanalin tuaj të personalizuar të Marketingut!

SEO

Ekspertët tanë të SEO gjejnë fjalët dhe titujt e duhur për të orientuar kontentin e Website-it tuaj duke ju ndihmuar të rankoheni më lart në algoritmin e Google.

Graphic Design

Elevate your brand with graphic design that is creative, responsive, fresh and tailor-made for you. From a custom logo design to a complete branding revamp.

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Ne mund t’ju ndihmojmë të zhvilloni një strategji në mediat sociale dhe të menaxhoni praninë tuaj sociale për të rritur audiencën tuaj.

Fotografi Profesionale

Biznesi juaj në Full HD!
Përmirësoni Marketingun e Biznesit tuaj duke shtuar fotografinë profesionale,
Një foto vlen 1000 fjalë!

Email Marketing

A keni marrë ndonjëherë një email interesant dhe si rrjedhojë keni blerë një produkt apo shërbim? Kjo është fuqia e Email Marketing, nëse kompetitorët tuaj janë duke e përdorur, pse nuk e përdorni ju?

Internet Marketing

Ne mund të ndërtojmë dhe implementojmë optimizimin e marketingut lokal dhe fushatat e marketingut me email që rriten ashtu si biznesi juaj.

Na kaloni çelësat

Nuk ka nevojë për kontrata afatgjata, me ne është shumë e thjeshtë, nëse ju pëlqeni punën tonë, bashkëpunojmë!

Na kaloni çelësat!

Nuk ka nevojë për kontrata afatgjata, me ne është shumë e thjeshtë, nëse ju pëlqeni punën tonë, bashkëpunojmë!

Jeni në kontratë me një kompani tjetër?

Nuk keni pse shqetësoheni për asgjë, ne e krzejmë gjithë tranzicionin për ju!

Nuk keni kredencialet?

Ndonjëherë kur ju ndërroni kompanitë e Marketingut, ju nuk keni kredencialet e Website-it dhe kompania nuk ju a jep, ne mund të ri-bëjmë Webin tuaj prej fillimit edhe më të mirë seç ju e kishit!

Ne do të vendosim gjithçka në lëvizje!

Shumë Biznese nuk ndërrojnë kompanitë e Marketingut pasi mendojnë se ka shumë punë për tu bërë, por jo me ne!

Ne vendosim gjithçka në lëvizje vetë dhe ju nuk shqetësoheni për asgjë!

A do humbni ju progress?

Shumë Biznese nuk ju pëlqen ndryshimi, një prej shqetësimeve më të mëdha është humbja e progesit të deritanishëm, sidomos SEO, ju nuk do të humbni asgjë, përkundrazi, do të përmirësohet me ne!

"Bullseye"
Numrat nuk genjejnë!

Ne fokusohemi tek Rezultatet! Çdo ditë që ju zgjidhni të punoni me ne, është një investim për ju dhe ne duam të garantojmë që ky investim të jetë pozitiv!

"Bullseye"
Numrat nuk genjejnë!

Ne fokusohemi tek Rezultatet! Çdo ditë që ju zgjidhni të punoni me ne, është një investim për ju dhe ne duam të garantojmë që ky investim të jetë pozitiv!